Ta tillvara på det man har...

Hade just ihjäl en bananflyga som satt och tjuvade av mitt rödvin, nu kommer det dåliga samvetet.... Kan fortfarande känna hans lilla kropp som jag mosade ihjäl! Bläää vad jag är blödig!! Blir lätt det när jag kommit in i "tänk hur lyckligt lottad jag är" humöret. Tänker rabbla upp allt som gör mig lycklig men det kan vara värt att tänkas på lite då och då.
Halsband i silver med valfri bokstav/bokstäver - 600:-

Sammanfattning

En liten samling av gamla bilder.
 
 

Tjata lite till..

Det råder ganska mycket tjat just nu om det här med att hösten är så underbar . Jag har till och med undrat om folk tjatar så förbaskat om alla dess fördelar bara för att dämpa sin egen ångest över att sommaren är över och en lång vinter väntar… Själv älskar jag hösten, har alltid gjort, och förklarat det med att jag ju fyller år i slutet av sista sommarmånaden och därför förknippat just hösten med någon slags omstart och ett nytt kommande år. Våren som kommer med så många löften och måsten har alltid givit mig en klump i magen, lite tvärt emot hur alla andra känner – trodde jag… Nu, efter att ha funderat och lyssnat på folks babbel så tror jag faktiskt att många helt enkelt känner med mig men att dem flesta inte reflekterar så mycket över känslan och istället varje år blir lika förvånade över hur underbar hösten är!

Här kommer liten foton från helgen såhär långt...

 G sätter ihop lampor som skall hänga nere i pergolan. Kommer bild senare på det färdiga resultatet. Dem blir grymt fina!